lördag 31 mars 2012

EARTH HOUR..........?


Ikväll kl. 20.30-21.30 är det Earth Hour. 
För sjätte året i rad engagerar sig människor världen över i vad som har blivit världens största klimatmanifestation - förra året släckte varannan svensk ljuset och 5000 städer i 135 länder deltog.
Så sanna och tänkvärda ord. Vi skall vara med. ÄR NI?
Tänd massa ljus istället, ha en ljuvlig kväll!
Lite grillat med gott vin gjorde susen för magen!
Kram Anna

Börjar planera.......

inför påsken!
Skall frossa i planteringar, goda recept, kokböcker och massa annat härligt som hör påsken till.
Ligger i soffan och bloggar till er. Har så jäkla ont i magen, tur att man har lite härliga inrednings tidningar som kan pigga upp. Har inte haft mens smärtor på så länge, kan det vara klimakteriet som spökar?Någon som vet och kan berätta!
Visst är denna bilden från Livet hemma helt ljuvligt vacker med vårens härliga pasteller, vass, ägg mm..
Nu kommer maken med en värmande kopp the och några goda marsipan ägg!
Ses när jag mår lite bättre!
Stor kram Anna

fredag 30 mars 2012

Vår känslor denna fredag!




I går fick jag hem dessa läckra växthus från L&R med posten, passande till mitt stora party igår i Rydebäck. Låt inspirationen visa vägen, de har många möjligheter!
Skall man ha dem som växthus, skulle jag ta ut en av glasskivorna i locket så att växterna får luft. Det är lätt gjort! Till sommaren kommer de verkligen bli varmt där inne annars. Växthusen är gjorda i zink, glas med läder detaljer, så snygga och praktiska. Mina skall förgylla hyllan ute vid min matplats på terrassen.
Längtar till sommaren! 
Här hemma är det sjukstuga, maken är fortfarande dålig och ni vet hur det är när män är dåliga!???
Hoppas verkligen att vi andra inte blir smittade, jag har inte tid till det!
Ha en ljuvlig fredag och glöm inte att det är 1.a april i morgon! :)
Skall nu lägga in alla ordrar från i går, så att de får sina fina saker!
Stor kram Anna

torsdag 29 mars 2012

Just nu i Rydebäck!

Just avnjutit en underbar fisksoppa med lite vin! Nu party försäljning resten av kvällen. Hoppas ni blir sugna på ett party, så här fantastiskt kan en party kväll vara! Tack Pernilla! Ha det toppen! Kram

Möjligheternas möbel!

Nya rullvagnen RÅSKOG kan agera hjälpreda överallt i hemmet – den förvarar allt från kastruller till schampoflaskor. "RÅSKOG är inspirerad av klassiska industrivagnar, såna som du kunde hitta i fabrikerna förr", berättar formgivaren Nike Karlsson.
En annan möjlighet kan vara att ha den bredvid sin grill i trädgården eller på balkongen. Kryddor längst upp, grillverktyg i mitten och oljor, marinmader, salt och peppar längst ner. Eller i badrummet för handdukar, tvålar och schampo etc. Ja möjligheterna är många, och så är den snygg också! 
Jag kommer köpa en till maken i svart, som han kan ha bredvid grillen. Det är ju hans heliga plats nu till våren och sommaren! Hihi!
Här hemma byter vi verkligen av varandra, maken kom hem sent i går  från Bryssel och nu beger jag mig, får bli mer tid och kärlek i helgen! <3
Nu skall jag packa väskan skall iväg på en lite party tur och så hinner jag med lite gos med Jannice och Charlie innan.
Ha en härlig dag, sol i dag också, me like!
Kram Anna 

onsdag 28 mars 2012

Nostalgi!

Tänk när min lilla Julia kom in med blommor till mig som hon hade plockat......! Det var många år sedan, dessa fick jag av mina söta gudbarn när de var här i går! Nu står de här som ett kärlekstecken på mitt matbord. Nu skall jag ut i solen, får ni en stund i solen i dag? Ha det underbart! Kram Anna

tisdag 27 mars 2012

Vill ni också vara med?


Den 19 april håller jag en kurs i färg som jag kallar Färg i Harmoni!
Vad är komplement färger?
Hur fungerar en färg cirkel?
Hur många färger kan jag blanda?
Varför blir det harmoni?
Kan jag blanda massor av mönster och färger?
Hur skall jag tänka utomhus med olika blandningar av färgade blommor?
Tycker ni att detta låter intressant så hör av er till mig på anna@annainreder.se eller 0706-760604.

Varför känns det som denna bild är i harmoni?
Ha en underbar dag, vilket väder. 
Passa på och njuta i helgen skulle det bli kallt igen!
Varm kram Anna

Ännu mer.......



...........biblioteks känsla!
Så nöjd med min nya lampa från Holmbytorp. Har länge letat efter en lampa som passar in i miljön, stilen och inte tar för mycket plats, tycker själv att denna blev toppen!
Nu skall jag äntligen bege mig ut i detta underbara väder, behöver lite luft efter flera dagar fram för datorn. Skall ut och hitta lite inspiration till mitt L&R party som jag skall ha i Helsingborg på torsdag. Inte hos Jannice utan hos min söta bokklubbs väninna, men jag skall hinna med lite gos med Charlie och Jannice innan och efter partyt
Ni har väl inte missat detta färgglada påskerbjudande?.
Ha en underbar dag!
Stor kram Anna

måndag 26 mars 2012

Ljuvliga prinsessor!

Önskar er en fortsatt underbar kväll med denna fantastiska bild!
Hoppas ni har det bra!
Stor kram
Anna

Färgstarkt påskerbjudande!

Påsken och våren är på gång, och Ni kanske undrar vad påskharen kommer med? 
Varför inte passa på att önska dig en cool, färgglad klocka från charlie m - antingen till barnen eller till dig själv. Kolla in vår hemsida, www.charliem.se, det finns garanterat någonting för alla i familjen. 
En härlig färgklick som dessutom visar tiden.

Just nu! 

Har vi ett påskerbjudande, 15% på ordinarie pris. 
Allt du behöver göra är att skriva in rabattkoden CMPK01 - och bestämma dig för vilket klocka som passar ditt humör idag. Fix färdig!

En riktigt Glad Påsk önskar vi dig,


lördag 24 mars 2012

Massor av vinster i potten!

Nu är det lördag och vi har just haft våra nya grannar på frukost, de har inte hittat alla sina saker bland alla kartonger än, så de fick bli en frukost hos oss. Alltid mysig med lite spontan sällskap!

Nu över till dagens tävlingar:
Jag har fått möjligheten att lotta ut 5st Torky On The Wall, vägghållare, praktisk att ha med sig på utflykten, båten, terrassen, husvagnen eller i ert egna kök. Ja överallt
Det ända ni behöver göra är att skriva en kommentar om er favorit motiv och att ni vill vara med i denna utlottning, enkelt va! :) Glöm inte skriva adress eller telefon nummer så att jag kan få tag i er!


När ni ändå går in och letar upp ert favorit motiv så vill jag även berätta om denna fantastisk tävling: 

"Edet har dragit igång med en spännande tävling där vinsten är en resa till New York i fyra dagar för två personer. I priset ingår flyg och hotell så klart men även middagar på utvalda restauranger av svenska stjärnkocken Marcus Samuelsson. Dessutom får vinnaren spendera en halvdag iköket på Marcus Samuelssons restaurang Red Rooster och lära sig tips och trix för matlagning av Marcus själv."

Tävlingen går ut på att deltagarna ska ge sitt bästa ”Torky-tips”, med andra ord tips på vad som kan göras med Torky-papper, allt från torka diskbänken till använda som kaffefilter. Endast fantasin sätter gränser! Tävlingen drog igång V.10 och hålls på Edet egen hemsida, alla bidragen ska skickas in via den.  Bidraget som få flest antal röster vinner.



Jag är med, är du? 
Ha en fortsatt härlig helg, ljust och fräscht var något av det bästa jag har sett! 
Se den om ni har möjlighet! 
Stor kram Anna 

fredag 23 mars 2012

Låt känslan bestämma........


.......ditt val av KLOCKA!
En söt historia om Charlotte som ville ha lite kreativitet i sin vardag:

"Under en längre tid var min dröm att starta ett eget företag. Inget unikt, för många av oss är det en dröm. Problemet är oftast att man inte vet vad det är man ska sälja. Är det tjänster, och i så fall vilka, eller är det en produkt? För knappt ett år sedan var jag med min familj på semester i Thailand. En eftermiddag strosade vi runt i en typisk turistaffär där de sålde kläder, väskor, badskor etc. Men de sålde även något annat - underbara, färgglada klockor. Klockor man blev glad av. Det tog inte många sekunder förrän jag insåg att det var det här som skulle vara min produkt - produkten som skulle göra min dröm om ett eget företag till verklighet. Sagt och gjort! Jag tog kontakt med grundaren och VD'n för företaget som tillverkade klockorna, ett ugnt och explorativt designföretag i Bangkok, och ett par dagar senare (och en lång taxiresa någonstans runt i "lilla" Bangkok) inledde vi vårt samarbete. charlie m grundades.

Vår affärsidé är att förmedla känslor! Är du glad, frustrerad, arg eller helt underbart lycklig? Visa dina känslor med en cool klocka. Det är dessutom en härlig färgklick till din höst, vinter, vår eller sommar outfit - som även visar tiden.

Gå gärna in på vår hemsida, www.charliem.se, och kolla in vårt sortiment. Vi kan nästa garantera att du hittar en klocka som är just DU. Varför inte unna dig själv eller någon i din omgivning en påskpresent?

Inför påsken kommer charlie m att köra en påskkampanj. Vill du veta mer om den, deras tävlingar, nyheter och andra spännande saker på detta företag gå då in och GILLA, deras Facebook sida, så missar du inget!!
Mitt val är den med FJÄRILAR.....vilken är din?
Ha en fortsatt härlig fredag, nu väntar eftermiddags koppen i SOLEN!
Stor kram Anna



Ljus och fräsch fredag!

 Japp, jag har en biljett till föreställningen LJUST OCH FRÄSCHT i kväll på Malmö Arena. Skall bli så kul att se denna framgångsrika föreställning. Sedan handlar ju om inredning och svenskarnas maniska sätt att inreda med vitt? Kan det bli bättre?
Är det fler av er där ute som skall gå?
Även jag gillar VITT, bjuder på mitt senaste blomalster, bestående av:
Vitt pärlhyacint
Björk kvistar från trädgården
Ägg från Vellinge blomman, har en stor påsk utställning just nu. 
Använd naturen och din kreativitet, svårare än så här behöver det inte vara!!


Så även här hemma kommer helgen och den kommande påsken bli ljus och fräsch!
Ha en ljuvlig helg, kika in i morgon då blir det tävling i dubbel bemärkelse här på bloggen!
Stor kram till er alla!
Anna

torsdag 22 mars 2012

Lyckad start..........







.....på mina inredningskurser på AGNESHILL!
Vilket härligt gäng vi blev, så kul att möta nya människor, I love my job! <3
Tiger kakan gick åt, så den var god!!
Tycker ni att det verkar intressant och vill anmäla er så gå in och kolla kurs schemat!
Varmt välkomna, njut av vårens underbara strålar!
Kram Anna

onsdag 21 mars 2012

Tiger kaka!


I dag delar jag med mig av ett fantastiskt gott recept, TIGER KAKA!
Känns lite 80 tal ,men gud vad det var underbart god!
Hoppas att alla mina kurs deltagare skall tycka det samma. Har fått tänka efter så att inte kakan innehåller nötter men är god och vacker ändå!
Nu skall allt packas in i bilen...skall bli så spännande med nya kurs deltagare och ny lokal, Agneshill,
vacker festlokal i genuin gårds miljö! Gå in och kolla på alla vackra bilder, lokalen är perfekt för kurser, möten,bröllop, konfirmation, student, dop och den härliga sommar grillfesten!
Ha en underbar dag i detta fantastiska väder!
Kram Anna

tisdag 20 mars 2012

Massa nytt...

....................på Ikea!
Ny kudd serie EIVOR i starka härliga färger! Blommorna skall jag använda till nya saker från L&R!
Vill ni också lära er mer om färg, kom då till min kurs, Färg i harmoni den 19 april! Nu lunch och sedan mer fix o planering inför morgondagen!!
Kram Anna

Nu när vi..........

Bild: Livet Hemma.
...........just har tagit bort, målat och bytt ut allt trä framför allt furu!
Vad känner ni är det en trend som kommer att stanna eller försvinna?
Så här skriver IKEA:

"Månadens material är trä! Trätrenden är stark just nu och alla träslag är populärt. Gammalt och nytt, slitet eller ljust och fräscht - trä är naturligt, hållbart och återvinningsbart med många användningsområden."
För mig så tar jag gärna in lite trä, i detta fall slitet och äldre, men den nya ljusa eller furu får gärna stanna borta. Gillar inte när trät blir gult av solen!
Nu skall jag iväg till det stora varuhuset igen, glömde lite igår, SUCK!
I kväll skall det bakas goda kakor till kursen i morgon, hembakat är godast!
Ha det toppen!
Kram Anna

måndag 19 mars 2012

Tips just nu!

Wettex trasor med fjärilar gör att våren har kommit in i mitt kök! Dessa kommer från SKONA. Nu skall jag ta en kopp och sedan fortsätta jobba inför kursen, massor att fixa! Ses i morgon igen! Kram Anna

Planering inför en........


..........stort och härligt gäng på Onsdag!
Känns så roligt att få träffa så många nya inrednings intresserade tjejer på en gång, det är en sån KICK!
Min första kurs kan ni se här, om ni är nyfikna!
Det är ett härligt gäng som kallar sig Damernas Onsdagsklubb, jag känner Jennie som har hand om det praktiska runt alla deras event. Vi skall ha kursen i denna fin lokal, kul att se hur det blir!
Om ni känner er sugna att vara med så finns det plats även för er, hör då av er på 0706-760604, så fixar vi det! Ha en toppen dag, nu skall jag iväg till det stora varuhuset, för lite små fix!!
Stor kram Anna

söndag 18 mars 2012

Vill ha!!!!!



Liten hint till någon som tycker jag är extra snäll, så är det dettar på silver påskägg som jag önskar mig i år! Kommer från denna söta donna och hennes underbara butik! Nu skall jag och Julia iväg och träffa en familj( Min äldsta väninna) där hon skall vara barnvakt i sommar och lite då och då i veckan. Sedan väntar mer trädgårdsarbete och så skall vi hinna fira av Liam son till Jennie på Vellingebacken.
Ha det toppen, pssst.....jag har varit snäll! :)
Kram Anna

lördag 17 mars 2012

En dag i trädgården och........

..............och i kväll skall vi fira AXEL 9 ÅR, barnens kusin och mitt brors barn!
En lång och mysig morgon med god frukost och nu skall jag ut i trädgården och klippa tjuvskott,vissen humle, vissna kärleksört och plantera lite härlig blommor!
Vad skall ni göra idag?
Ha en underbra lördag, hoppas solen kommer tillbaka!
Kram Anna

fredag 16 mars 2012

Ljuvliga stilleben!



GULT ÄR INTE FULT............ELLER?
Bilderna visar en underbar blandning av gula och gröna nyanser, blandat med antikt, grafiskt, industriellt och modernt. Pricken över It blir de färska blommorna! Så härligt när man ser vågade och vackra stilleben, det är bra kreativiteten som sätter stopp. Börja testa!
Nu skall här handlas lite gott inför fredagsmyset! Maken på väg till Kastrup för att hämta mammas väska, känns som en never ending story!  Skönt att den fanns kvar!
Ni har väl inte missat att jag har en kurs i färg och varför det blir balanserat och vackert. Nyfiken? Kolla här!
Njut av vår vädret!
Kram Anna

Vackert ägg och massa strul

Hejsan kära ni, här har det verkligen varit fullt upp.
Mamma kom hem från London i går och kom då på att hon har fått fel väska med sig hem.....vilket strul detta blev och så många tråkiga telefonsamtal. mannen som var ägare till den väska mamma fick med sig bor utanför Ljungby, så den är på väg dit nu! Inte billigt!
Här plockas det och städs lite inför en mysig fredag och helg. Nya blommor och andra mysiga saker skall fram. Som ni har förstått innan är jag inte så glad i påskpynt, med detta diskreta vackra ägg fungerar! Kärlet/krukan kommer som ett set om två  från Trademark Living. du kan köpa det hos HolmbytorpDen lilla krukan pryder mitt smink bord! Nyfiken?
Ha nu en underbar fredag och helg, så ses vi snart igen!
Kram Anna

torsdag 15 mars 2012

Ut eller in?


Våren kan inte riktigt bestämma sig!
Men med dessa underbara bilder på IKEAS nya PS Serie, känns det som om det är på gång.
I den nya serien har man bett designerna att inte bra blicka bakåt och inspireras av det som har varit utan även försöka förnya och spåna på vad framtiden har att ge det gäller design.


SNABBA FAKTA OM IKEA PS 2012:
• 46 produkter
• 19 formgivare
• Sjunde IKEA PS kollektionen
• Inspirerad av över 60 års designhistoria på IKEA
• Designen är förnyad i både form, funktion, hållbarhet och material
• Material som bambu, återvunnen PET-plast, träplastkomposit och linne
• Inkluderar stolar, bord, lampor, skålar, textilier, bilder och mycket mer 

• Säljstart 4 maj 2012
Visst längtar man!
Ha en ljuvlig dag, var tog solen vägen?
Kram Anna

Just nu passar jag på.....

......att jobba lite, fixa med de underbara tulpanerna som jag fick av Mats chef igår. Han är skadad och Mats är hans taxi, så vi bjöd in honom på lite vardags middag. Huset är tyst, barnen har studiedag och passar på att sova. Nej nu måste jag fortsätta, sen skall vi in till stan. Ha en toppen dag! Kram Anna

onsdag 14 mars 2012

Bästa barnkalaset........





..........för både kille och tjej och sedan blir det snyggt också! :)
Massor av andra underbara teman och annan köks inspiration hittar du i Leilas Nyöppnade General Store. Visst blir man så glad!
Tänk om man hade småbarn då hade jag antingen valt Union Jack tema eller Balett!
Vilken blir din favorit!
Nu skall jag ut i solen en stund med Chippen, tur jag har honom annars hade jag fasnat här framför datorn!
Kram Anna

Mina kurser skall vara..........




..............i år i dessa fantastiska lokaler!
Snart kan jag avslöja deras hemsida och lite mer info om lokalerna. De är perfekta för stora fester, studenter, bröllop, företags evenemang, sammanträden och så Inrednings kurser! Har ni missat mina kurser så gå gärna in och kolla, anmälan skickar ni till mig! Grundkursen i morgon är tyvärr inställd men jag har en till den 21.a där ni är varmt välkomna! Hör av er om det låter intressant, så skickar jag gärna mer info!
Ha en toppen dag!
Kram Anna