tisdag 31 juli 2012

Lång ljugarbänk!


Här kan ni skåda en väldigt låååång ljugarbänk, den finns nere i Branteviks hamn. Tänk att få vara en liten mus och få sitta där och lyssna och ta in allt skvaller....... Då hade man haft ett och annat att berätta!!! I morgon har jag och maken 14 årig bröllopsdag, vi firade det i Danmark, men en god frukost på sängen säger jag aldrig nej till, hoppas maken läser detta!!! 
Sov gott! 
Ses i morgon. 
Kram Anna

Branterögen.....


.......en pärla i Branteviks hamn! 
Vilken underbar kväll vi har haft, helt vindstilla och strålande sol. 
Suttit i hamnen och njutit av en god middag med underbar utsikt och mysigt sällskap. Detta är en tradition att vi går hit varje sommar! 
Jag testade en av deras nyheter på menyn, musslor i vitt vin, helt ljuvligt! Nu väntar kaffe och maräng, glass och jordgubbar! Riktig sommar dessert! 
Ha en fortsatt underbar sommar kväll! 
Kram Anna

Pyssel i regnet!

Idag har det verkligen varit växlande väder, regn, sol, hagel och åska..... Nu skiner solen igen, är det detta vi kallar svensk sommar. Det går ingen nöd på oss, vi pysslar och planerar inför i morgon, då vi skall fira min pappas 70 års dag! Nej nu skall jag göra krans till grisen! I kväll blir det middag vid havet! Jag älskar att vara i paradiset! Stor kram Anna

måndag 30 juli 2012

FAVORIT!
























Vi både började och avslutade vår resa på detta favorit ställe, underbara bergsbyn Benahavis!
En nästan orörd pärla uppe i byn strax över där vi bor. Vackra byggnader, marknader, godamat och dryck, underbar grönska och vänliga människor..........är ni i närheten någon gång så passa på jag lovar ni kommer inte bli besvikna!
Ha en bra start på en ny vecka....i dag skall jag möta söta "Lilla Anna" och hennes barn, hon är 1,80, men det är jag som heter "store Anna" på mina 1,60..........Tänk vad det kan ändras från man är liten!!! :)
Ta det lungt solen och hadet toppen
Kram Anna

söndag 29 juli 2012

Grattis FCT!!

Det är en mycket stolt och trött mamma som går och lägger sig nu. Ludvigs lag kom fyra och FCT bästa lag kom etta. Vilken fantastisk helg vi har haft, otroliga prestationer av båda lagen och massor av nya bekantskaper! Vi har busat, lekt och skrattat! En helt ljuvlig helg! Hoppas ni har haft det samma! God natt! Kram Anna

lördag 28 juli 2012

Stilren och enkel entré!

Så välkomnade och mysig med samtidigt väldigt enkel och stilren. Kolla in vår entré till hotellet, många möbler som gärna hade fått följa med mig hem!!! Genom att blanda mjuka tyger, runda lampor med andra mjuka inrednings detaljer blir det en härlig balans med de moderna, enkla o fyrkantiga!! Nu är det dags för relax i spa avdelningen med ett gott glas rött och lite nötter. Även idag en dag med fantastiska resultat, båda lagen är vidare till kvarts final! Ännu en spännande dag i morgon! Ha en härlig kväll! Stor kram Anna

fredag 27 juli 2012

Är ni beredda?






Snart åker jag iväg på KICK OFF med Living and Room för att få se och gå igenom den nya kollektionen inför hösten.
Vad har de för nya lyktor?
Nya mysiga kuddar o filtar?
Julen?
Hör av er om ni är nyfikna på den nya kollektionen eller vill boka ett party!
På bilderna ser ni många av vårens favoriter som kommer tillbaka igen, var det något du inte fick eller missade, hör aven av dig om detta! Vill ni frossa lite i REA så har ni det här!
Ha en toppen helg!
Njut av familj , vänner och solen!
Stor kram Anna

Vilken kväll det blev....

........i Köpenhamn, först drink på hotellet, sedan smörrebröd öl och god dill snaps på Gröften. Denna ljumma kvällen avslutades med en god Irish coffe och massor av glada skratt. Nu är vi laddade inför en ny kväll på Cup Denmark.
Sov gott! Kram Anna

Scandic Syd Havnen i Köpenhamn!

Uppgraderade oss till ny renoverade rum, med drink biljetter och gåva detta börjar bra! Två vunna matcher hittills, en kvar......! Sedan blir det smörebröd och snaps på Gröften på Tivoli! Härligt att vara en helg på tu man hand med maken!
Ha en fortsatt underbart solig dag! Stor kram Anna