torsdag 31 juli 2014

UTGÅENDE PRODUKT...

...TILL KANONPRIS!
Ibland är det tur att man frågar o är lite jobbig som inredare. I går när vi var med alla andra på Ikea. Vi var där för att vi ville
 köpa Eketorps Schäslong fast i vit, men det vita tyget var ganska tråkigt, ville ha lite mer struktur. Då fick jag reda på att schäslongen var en utgående vara o att de inte har fler klädslar kvar o säljer nu ut schäslongen för 500kr....dagens bästa köp! När jag kom hem gick jag direkt in på BEMZ som har ett hav av underbara tyger o material...började leta efter den snyggaste klädseln!!
IM IN HEAVEAN!!!
Lovar att visa all snygga tygprover jag nu har tagit hem och självklart det slutliga resultatet. Ikea Malmö har nu 5 schäslonger kvar,kolla med ditt närmsta varuhus o gör ditt bästa köp i dag!
Nu behöver inte maken o jag slåss om soffan längre!
Ha en underbar dag, nu PW med bästa vännen o sedan en heldag på Slättarpsgård, hoppas den blir lika inspirerande, galen o hektisk som den var i går...såååå mycket folk!
Njut av solensstrålar!
Kram Anna

onsdag 30 juli 2014

PÅ MIN...

...ÖNSKELISTA JUST NU!
Sedan heter lampan blåmes...kan det vara mer passande?
Just nu är jag i full gång med att göra lite förändringar i vårt vardagsrum, känner alltid likadant inför varje ny säsong/höst att lite måste man få förändra! Skall få in lite mer svart, strama upp det lite och göra det lite mer stilrent...vad tror ni?
Har redan den perfekta platsen för denna juvel!
Har ni också regna hos er i dag, faktiskt skönt med lite svalka!
Trots hettan tände vi lite ljus i går, börjar nog längta efter hösten!
Nu skall jag hoppa in i duschen, en inspirerande o rolig heldag på Slättarpsgård väntar!
Ha en toppen dag!
Stor kram Anna

tisdag 29 juli 2014

BACK TO WORK!

God morgon vänner!
I dag är det dags att blicka framåt mot en spännande höst, som jag verkligen vill ta till mig med öppna armar. Har nog aldrig känt mig så redo o laddad att börja jobba igen.
Första dagen på jobbet är fulltecknad med viktiga o spännande möten, men först dags för en konsultation i Limhamn. Kameran är packad och det nya blocket för hösten 2014 är inköpt...här kommer jag!
Njut av dagen!
Kram Anna

Blå kanna från Vacker vardag, Tine K ljusstake från Slättarpsgård, bord Ikea, bukett Blomsterkompaniet.

måndag 28 juli 2014

VILKA KVÄLLAR!




Hej alla i värmen!
Just hemkommen från ett härligt dopp i havet, kroppen behöver verkligen svalkas i denna hettan!
Hur klarar ni det??
Men kvällarna kan vi inte klaga på de är magiska....som vi har njutit, vid Ringsjön med Mats föräldrar , kvällsdopp med god dricka eller som här på bilderna med vänner lite tapas o gott i glasen ...visst känns det som om man är i medelhavet!
Hoppas ni också hinner njuta, nu grillning o ett litet glas vin!
Skål o ha det underbart!
Kram Anna
 

söndag 27 juli 2014

PERSONLIG INBJUDAN.

God morgon all fina denna soliga söndag!
Sist jag var på Formex i januari med Rice hade jag även tid att gå runt o inspireras av alla andra utställare, en av mina favorit blev DBKD. Underbara Karin Dahlin har jag haft lite kontakt med både per mejl o Instagram sedan vi träffades på mässan o ni kan tro att jag blev glad för denna snygga o varma inbjudan ifrån henne personligen. Som inredare o bloggare blir man bjuden till det mesta, men få inbjudningar är så varma o personliga som denna?
Jag har visat dem innan mina fina Bubble vaser, men jag är liksom förälskad i dem. Gillar att de skapar det där lilla extra i  min enkla o stilrena dukning o miljö.
Skall ni också besöka Formex?? Jag åker upp med blogg gänget på tisdag o på onsdag väntar pressfrukost o heldag på mässan, alltid lika kul, ni vet var jag finns om ni vill hänga med! Nu frukost sedan väntar en inspirerande o varm dag på Slättarpsgård, ses vi?
Ha en underbar söndag!
Kram Anna

lördag 26 juli 2014

VÄRME O SOLNEDGÅNG!




God morgon denna helt makalöst varma lördag!
Vågar knappt säga det men nu är jag lite trött på värmen, får gärna vara sol, men värmen???
I dag gör vi som i medelhavet, stänger ute värmen o tar lite siesta med air-condition på. Behöver ju plocka undan, fixa o städa lite inför kommande vecka. Semestern börjar lida mot sitt slut o nästa vecka går maken tillbaka helt till jobbet o jag så mycket jag kan, någon måste ju finnas där för hus, barn o hund! I eftermiddag/kväll hoppas vi att kunna sitta vid Ringsjön o njuta av en god middag med Mats förädlar o åter igen uppleva dessa magiskt vackra solnedgångar.
Ha en underbar lördag! Stor kram Anna

fredag 25 juli 2014

LAST LADY STANDING....





ON THE DANCEFLOOR, med min man o några andra tappra!
Vilket kalas...så jäkla kul, goa människor, härlig kväll, bra musik o jäkligt goda drinkar!
I dag känns det i fötterna, men kul var det!
Nu god frukost med hela familjen, sedan skall maken o jag bara lata oss i varsin solstol på stranden med vänner från i går.... hela dagen!
Ha en härlig fredag alla goa!
Stor kram Anna

torsdag 24 juli 2014

UNDERBARA CASA VIK!












God morgon i värmeböljan!
Visst är det helt underbart, lika underbart var det i förra veckan att träffa en nyvunnen vän i Marie, vi har aldrig träffats innan utan lärt känna varandra över Instagram....ett underbart forum enligt mig!
Det var varmt o det kändes som vi satt i medelhavet när vi njöt av glass med bär o kaffe latte i hennes underbara trädgård. Trädgården o orangeriet är designat av Peter Englander på Apotekarens trädgård, ni vet han som avslutade vår Östelenstur i maj! Gud vad jag fick idéer o inspiration till nästa sommar...tänk vad en kopp kaffe, ny vänskap o Instagram kan ge!
Marie o hennes man hade först detta hus som fritidshus, men det längtade efter en nystart o lugn o ro o bestämde sig för att sälja lägenheten o flytta hit för gott...ett fantastiskt val enligt mig, vilket lugn, värme, kärlek o inspiration vår träff gav. Hoppas på många fler träffar!
Tack för att jag fick komma Marie, dörren är alltid öppen för dig!
Nu snart dags för en heldag på Slättarpsgård, kolla in alla nyheter. I kväll  är det klackarna i tacket o stor fest hos bästa Lisa som driver kreativa Prints with Wings.
Ni vet var jag finns!
Stor kram Anna

onsdag 23 juli 2014

INSPIRATION TILL GRABBARNA GRUS!

 God morgon!
Vilket underbart väder vi har idag... igen!! Det är många barnrum just nu o det älskar jag verkligen, att få sitta ner med barnet, bara vi två o höra deras önskningar o mål, självklart tar jag en diskussion med föräldrarana också! :)
I dag är det dags för ytterligare ett härligt barnrum.
Vad tycker ni om dessa två förslag som jag skickade iväg innan semestern??
Båda rummen har en härlig blandning från Ellos, Ikea, HM Home, Inreda.com.
Första barnrummet...snart tonåringsrum vill ha allt i grönt...men där sa förädlarna nej! Den andra ville ha allt blått eller svart, med Union Jack över allt. Jag ville med dessa moodboard förmedla till min kund o hennes barn att det kan bli hur coolt o snyggt som helst om man blandar lite, tar in olika material, textiler, färger o att man sedan kan ha fokus på en eller två färger. De viktigaste var för barnen att deras rum blev coolare o att barn känslan försvann!  De köpte min ide o gillade det starkt o nu är det dags att måla om, beställa...sedan kommer det roligaste att sätta på plats o piffa till.  Under veckan visar jag hur fint det kan bli i ett flickrum fasta att man inte vill ta bort den rosa gulliga prinsessdrömmen.  Kommer under hösten visa er före o efter...håll tillgodo tills dess!
Fortsätt njuta av dagen, för  mig blir det nu milen i solen med väninna o sedan dopp i poolen o frukost hos dem med våra hjärtan! Älskar att jag har möjlighet att blanda nytta med nöje!
Stor kram Anna

tisdag 22 juli 2014

SISTA KVÄLLEN...









...I PARADISET.
 Vilken kväll vi hade... dukningen, luften, sällskapet, stämningen o värmen gjorde så att man trodde att man satt i Medelhavet. En fantastisk kväll som varade in på småtimmarna. Mina föräldrars tempel, en slags pergola med glastak och segelduk i sidorna är en självklar plats för umgänge, frukost o alla andra tillfällen under sommaren, sista middagen för åter brukar vara kräftskivan med hela familjen i augusti-september.
Som ni har förstått är detta mitt paradis, finns nog inget ställe som jag känner mig så lugn som här, o en sådan här underbar sommar har gjort det ännu bättre! Nyfiken på mer om mitt paradis, finns det massa härliga bilder här.
Njut av värmen, nu har vi packat väskan för en fika vid havet...kanske blir det ett dopp också!
Kram Anna
 

söndag 20 juli 2014

HEJ DÅ PARADISET!









God morgon alla denna soliga söndag!
Ett sista dopp o frukost i solen innan jag vänder bilen hemåt. Sista dagarna i paradiset har innehållit möte med en härlig ny bekantskap, Marie i Vik där hon har ett fantastisk hus med en helt ljuvlig medelhavsträdgård. Även långa underbara morgonpromenader längs havet, goda middagar i mammas o pappas tempel eller på ljuvliga Trampes mitt i Brantevik, ljumna kvällar med tända ljus o glada skratt, strandhäng o ljuvliga bad med kusinerna o massa bus med alla goa ungar. En fantastisk slut på en ljuvlig vecka!
Lovar mer bilder från Maries trädgård o mammas underbara tempel o trädgård.
Ha det så bra tills dess!
Stor kram Anna