torsdag 9 november 2017

JULMYS PÅ SLÄTTARPSGÅRD...

...16 NOVEMBER!
Vi öppnar upp butikerna för en härlig kväll med inspiration och stämning inför julen.
Denna kväll har vi nöjet att arrangera tillsammans med bl.a. Sophie från Ludvigsdal;
Ludvigsdal kommer att finnas på plats under kvällen för att inspirera inför 1:a advent genom att visa hur man gör kransar och  jularrangemang i naturmaterial. Vi visar upp en liten del av de tekniker och material som våra kursdeltagare använder på våra kurser. Passa på att ställa frågor om hur mossa, lökar och annat grönt håller sig fräscht fram till jul. Ni kan också boka er på en av våra kurser eller köpa något fint att ta med hem.

Vi kommer även få besök av Lousie Bondebjer (lisapålandet) som har släppt sin första kokbok - "Naturens skafferi".
Louise driver eget företag som matkreatör, hon gör matreportage åt matmagasin, skapar receptinformation och styling åt livsmedelsföretag och gör en del rent-a-chef uppdrag ”hemma hos”.

Många av er har säkert smakat den goda lemonaden från Solsken, en frisk dryck med ekologiska råvaror av solmogna citroner från Sicilien tillverkad på Sövde musteri.
Viveca och Anni som är grundarna till Solsken har med sig en ny smak, äpplemust, som man kan få provsmaka under kvällen och även köpa till förmånligt pris.

Vill ni komma direkt från jobb, erbjuder köket denna kväll en liten smarrig räkmacka och ett glas prosseco för endast 100kr, krävs dock att du bokar detta innan den 12/11 Mejla Lenzi på: mat@slattarpsgard.se (anmälan är bindande)

Vi finns på plats 18.00-21.00 denna kväll och bjuder på glögg och pepparkakor, fina erbjudande i butiken utlovas.
Mingla, mys och ta en paus från vardagens stress!
Det är ingen bindande anmälan men vi uppskattar om ni vill skicka ett mejl till info@slattarpsgard.se och meddela om du vill komma.Varmt välkomna, hoppas vi ses!
Kram Anna

Inga kommentarer: